Zoekt u ook een inspirerende spreker..?

Uw gasten zijn tot de laatste minuut geboeid

Uw gasten van de eerste tot de laatste minuut is een kunst. In de loop van de jaren heeft Edward Bosman zich, op een geheel eigen wijze, deze kunst meester weten te maken. Bij ieder optreden is het zijn ambitie om alle gasten te boeien. Op een heel unieke wijze vraagt hij hierbij de deelnemers om hulp.

Zijn spraakmakende onderwerpen zijn:

  • Discriminatie & racisme in organisaties wegnemen
  • Geluksrecht in organisaties
  • Productiviteit verhogen in organisaties
  • Hoe werkt onze geest..?
  • Kan ik mezelf zijn in mijn werk..?

Hij zorgt dat uw gasten nog lang over na zullen praten..!

De grote vraag is: "Wat vertelt uw gast als eerste als hij, op de terugreis, zijn partner belt..?" 

Edward Bosman maakt van deze vraag gebruik, door u te vragen wat u wilt waar uw gasten in dit eerste telefoongesprek over gaan spreken.

Zoek jij ook een succesfactor voor jouw event..?

Wil jij jouw gasten ook een uniek event laten ervaren? Zoek jij ook naar content waar jouw gasten echt wat hebben? Zoek jij ook een inspirerende spreker die jouw gasten van de eerste tot de laatste minuut weet te boeien? Zoek jij een spreker die jouw gasten aan jouw organisatie weet te binden, zodat ze superpromotor gaan worden..?

Zoek jij dit ook..? Zo ja, dan is het handig om ven verder te lezen. Als je een event gaat organiseren zoek je zekerheid dat de spreker jouw gasten gaat inspireren. Sprekers zijn er genoeg, maar sprekers die jouw gasten van de eerste tot de laatste minuut weten te boeien die zijn met een kaarsje te zoeken.Onze spreker weet jouw gasten te inspireren en een positieve ervaring met jouw organisatie te geven. Op deze wijze levert onze inspirerende spreker die een unieke bijdrage aan de doelstellingen van jouw event. Onze inspirerende spreker kent de klappen van de zweep en weet jouw gasten te verbinden met de doelstellingen van jouw organisatie.

ervaringen van gasten:

Ik heb al heel wat lezingen meegemaakt. Deze keer ik werd volkomen verrast en geboeid...
Het event blijft maar in mijn gedachte terugkomen. Ik kom er snel bij je op terug!
We hebben met het event veel nieuwe klanten, en daarmee meer omzet, weten te bereiken.

15+

Executive expert

3

Aantal boeken

100+

Spreker op events

1.000+

Grootste aantal deelnemers

Zo gaat onze inspirerende spreker te werk...

1e stap: is de vrijblijvende telefonische afstemming over het doel van het event en de rol van onze inspirerende spreker. In deze afstemming worden praktische zaken besproken zoals: Wat is het aantal verwachte gasten? Wat zijn de mogelijkheden van de zaal? Welke audio/visuele middelen zijn er beschikbaar? Wat wil de opdrachtgever bereiken?

2e stap: De tweede stap is de afstemming over de inhoud van de opdracht. 

3e stap: Als we de opdracht hebben ontvangen gaat onze inspirerende spreker samen voor u aan de slag met de voorbereiding van zijn voordracht.

Onze spreker heeft meer dan 25 jaar ervaring in het inspireren van grote groepen gasten. Hij heeft ervaring met groepen tussen 50 en 1.200 gasten!

Onze gasten waren volkomen geboeid..!

Dit overkwam ons op het event waar we Edward Bosman als spreker hadden uitgenodigd. De reacties van onze gasten waren uiterst positief. Veel van onze gasten hebben na afloop van de presentatie Edward Bosman persoonlijk bedankt. Van één van onze gasten kreeg ik de volgende dag deze mail:

"Ik heb vele sprekers in mijn leven gehoord, maar dit was anders. Ik heb van de eerste tot de laatste minuut op het puntje van mijn stoel gezeten en was volkomen geboeid. Top!"


Utrecht, Leon

Deze spreker weet hoe je mensen kan raken..!

Als spreker beschikt Edward Bosman over het vermogen om met alle gasten in de zaal contact te maken en hij weet complexe onderwerpen op een eenvoudige en menselijke wijze over te brengen.

Hij bezit over het "geheim van de smid" en wist hiermee onze gasten aan ons event te binden. Hij ging ook bewust de interactie met onze de gasten aan en wist hierdoor alle aanwezigen te raken en gelijktijdig maakte hij een brug naar de doelstellingen van ons event. Super, een echte aanrader!


Amsterdam, Robert

Wil je ook meer informatie ontvangen..?