Directie coaching
maakt directieleden productiever..!

Directieleden bereiken meer in minder tijd..!

Directieleden staan heden ten dagen onder grote druk.  De veranderingen in de markt volgen elkaar in een steeds sneller tempo op, wat telkens nieuwe eisen aan de organisatie en de medewerkers stelt. 

Deze veranderingen vraagt om wendbare  managers en medewerkers..! 


Maar hoe doe je dat als directie..? Directie  coaching heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken op directieniveau. Wij begeleiden directieleden om productiever te worden. maakt dit mogelijk met persoonlijke inzichten en perspectieven.

Enkele voordelen zijn:

  • met minder inspanning meer resultaat
  • sneller de juiste beslissingen nemen
  • gemakkelijker je doelen bereiken

Onze aanpak is:

Persoonlijk & open

Pragmatisch & flexibel

Fris & vernieuwend

Hand-on & doelgericht
Respectvol & reflecterend

Meer bereiken met minder inspanning..!

De Markt verandert in een steeds hoger tempo. Directieleden moeten telkens de organisatie en de medewerkers op deze veranderingen aanpassen.

Nieuwe inzichten...

"Als directeur sta ik dikwijls alleen en moet ik beslissingen nemen voor de toekomst van het bedrijf en daarmee voor alle medewerkers. Deze "druk" maakt het soms moeilijk om de beslissingen in het juiste perspectief te zien. Mijn directie coach stelde mij de juiste vragen, waardoor ik zelf nieuwe inzichten kreeg. Het gaf meer succes in minder tijd. Voor mij werkt dit super..! Ik kan je dit echt aanraden."


Rotterdam, Martin

Nieuwe perspectieven...

"Als directeur ben ik dikwijls "verblind" door mijn eigen opvattingen. Hierdoor sta ik niet meer open  voor de voorstellen die mijn mede-werkers me geven. Mijn directie coach heeft me laten zien waar mijn krachten liggen en hoe ik in minder tijd mijn doelen kan te bereiken. Ik ben productiever geworden en heb meer tijd voor mijn gezin."


Den Haag, Monica

Het directieteam als geheel coachen...

Naast de coaching van individuele directieleden, kunnen we het directieteam als geheel coachen. Uiteraard is dit volledig afhankelijk van de samenstelling van het directieteam en van de opgave waar het directieteam voor staat opgesteld.

Voor ieder probleem is er ook een oplossing..!

"Het is een denkfout om te denken dat problemen bestaan...want als een probleem zich aandient dan is de oplossing er ook...alleen je ziet hem nog niet.

Bij de directie coaching is het van groot belang dat er vertrouwen en een open en eerlijke relatie is tussen directeur en de directie coach. Want om als directeur beter te worden moet er getraind worden.

De sessies zijn fris en pragmatisch. Soms is het nodig dat er  letterlijk afstand van de situatie  genomen moet worden. In die gevallen gaan we  de natuur in. Het is onze ervaring dat de  "natuurlijke ruimte"  nieuwe

inzichten en perspectieven biedt." 

Directie  coaching vindt  ook 's avonds en in het weekend plaats."

Wil je ook meer weten..?