Wilt u als directeur ook productiever worden..?

Meer bereiken met minder inspanning..!

De markt verandert in een steeds hoger tempo. Directieleden moeten de organisatie en de medewerkers op deze veranderingen aanpassen.

Wilt u als directeur ook een wendbare organisatie..?

Directieleden bereiken meer in minder tijd..!

Directieleden staan heden ten dagen onder grote druk.  De veranderingen in de markt volgen elkaar in een steeds sneller tempo op, wat telkens nieuwe eisen aan de organisatie en de medewerkers  stelt. Deze veranderingen vraagt om wendbare  managers en medewerkers..! 


Maar hoe doe je dat als directie..? Directie  coaching heeft meer dan 20 jaar ervaring in het werken op directieniveau. Wij begeleiden directieleden om productiever te worden. maakt dit mogelijk met persoonlijke inzichten en perspectieven.

Enkele voordelen zijn:

  • met minder inspanning meer resultaat
  • sneller de juiste beslissingen nemen
  • gemakkelijker je doelen bereiken

Onze aanpak is:

Persoonlijk & open

Pragmatisch & flexibel

Fris & vernieuwend

Hand-on & doelgericht
Respectvol & reflecterend

Ervaringen van andere directieleden...

Nieuwe inzichten...

"Als directeur sta ik dikwijls alleen en moet ik beslissingen nemen voor de toekomst van het bedrijf en daarmee voor alle medewerkers. Deze "druk" maakt het soms moeilijk om de beslissingen in het juiste perspectief te zien. Mijn coach stelde mij de juiste vragen, waardoor ik zelf nieuwe inzichten kreeg. Het gaf meer succes in minder tijd. Voor mij werkt dit super..! Ik kan je dit echt aanraden."


Rotterdam, Martin

Nieuwe perspectieven...

"Als directeur ben ik dikwijls "verblind" door mijn eigen opvattingen. Hierdoor sta ik niet meer open  voor de voorstellen die mijn medewerkers me geven. Mijn coach heeft me laten zien waar mijn krachten liggen en hoe ik in minder tijd mijn doelen kan te bereiken. Ik ben productiever geworden en heb meer tijd voor mijn gezin."


Den Haag, Monica

Wilt u ook een productiever directieteam..?

Zo wordt uw  directieteam  productiever...

Wij hebben ruim 20 jaar ervaring in het coachen van het gehele directieteam. Naast de individuele verantwoordelijkheden van ieder directielid, heeft het gehele directieteam ook een collectieve verantwoordelijkheid. Als wij uw gehele directieteam mogen coachen, bestaat de coaching uit zowel individuele als collectieve sessies. Wij passen het 'werkschema' aan de beschikbare tijd van de directieleden aan. Zo zijn wij ook beschikbaar in de avonduren als op de zaterdagen. Om onnodige reistijd en kosten te voorkomen  maken wij ook gebruik van online sessies.

Wilt u ook meer informatie ontvangen..?